Rondje Ameland voor goede doel

HOLLUM – Het 24ste Rondje Ameland start zaterdagmorgen om 05:00 uur op het parkeerterrein aan de Jan Jacobsweg. Dat is de starttijd voor het Rondje van 50 kilometer. Voor het Rondje Ameland van 25 kilometer vertrekken de lopers om 10:00 uur.

Rondje Ameland, of het nu het hele Rondje is of het halve, is voor de wandelaars al een behoorlijke prestatie. Laat staan als je een handicap hebt. Zaterdag staat een grote groep sporters met een handicap en begeleiders van de lokale welzijnsorganisatie Stichting WIEL uit Elberg en omgeving om 10:00 uur aan de start. Van die groep van 25 deelnemers komen de wandelaars uit de gemeenten Elburg, Nunspeet en Oldebroek en zij halen voor en tijdens hun Rondje Ameland geld op voor Gehandicapten Sport en Better2gether. Hennita van der Laag van Ameland is bekend met Better2gether en zo werd Rondje Ameland een doel van de sporters uit Elburg, Nunspeet en Oldebroek. 

lees hier het bericht uit de Veluwe Koerier Trainen voor Rondje Ameland

hieronder het filmpje van RTV Nunspeet

→ via deze link is de QR-code te vinden voor een fianciële bijdrage aan de Ameland Challenge van de groep

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *