Eerste Amelander Kringloopdag

BUREN – Zaterdag 13 februari is het zover: de eerste Amelander Kringloopdag, voor de verkoop van al uw tweedehands spullen.
“Ieder huishouden heeft wel goede producten staan die niet meer gebruikt worden maar waar wellicht andere mensen baat bij hebben zodat ze er niet speciaal voor naar de vaste wal hoeven en niet het duurste van ’t duurste hoeven aan te schaffen,” zegt Marjon Rijkers die al een tijd met dit idee in haar hoofd rondloopt.

Samen met Carina Metz organiseert zij de eerste Amelander Kringloopdag. Dit zal plaatsvinden in kampeerboerderij “De Zwaluw” aan de Tiemen Boelensweg te Buren. Amelanders kunnen hier een stand inrichten met meubels, kleding, woonaccessoires, speelgoed en wat al niet.
 
Voor inlichtingen en opgave kunt u bellen met Marjon Rijkers: 06-18399999 (tussen 19:00 en 21:00 uur). Opgave voor 28 januari.
Er is ruimte voor 20 standplaatsen. De kosten voor een standplaats bedraagt € 15,-.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *