Duurzame Buren van Nes

KATWIJK AAN ZEE – Strandpaviljoen De Buren van Nes en camping Roosdunen hebben alle twee een zilveren Green Key ontvangen. Green Key is een duurzaamheidkeurmerk dat in goud, zilver of brons te verdienen is door ondernemers in de toeristische sector die actief zijn met duurzaam ondernemen. In 2009 hebben 199 bedrijven het Green Key certificaat 2009 gekregen. De Buren van Nes werd in november 2006 al gecertificeerd.
Vanmorgen zijn de groene sleutels van 2009 uitgereikt in Katwijk aan Zee.

De Green Key (voorheen Milieubarometer) is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. De Green Key staat garant voor de inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt.

>>>lees hier het artikel over de eerste Green Key voor de Buren van Nes

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *