Duits jongetje uren zoek

 HOLLUM – Een negenjarig jongetje van een Duitse groep vakantiegangers is dinsdagmiddag urenlang zoek geweest. Tijdens een zwempartij in het openluchtbad bij Ballum kreeg het jongetje ruzie en liep om 17.00 uur boos weg. Hij verstopte zich in een schuurtje van een bungalow op het bungalowpark vlakbij het zwembad. De leiding van de groep kinderen die op vakantiekamp in een kampeerboerderij tussen Hollum en Ballum verblijft, heeft uren naar het knaapje gezocht. ‘s Avonds om half negen werd de politie gewaarschuwd die daarop alle hulpdiensten alarmeerde. Tot een grootscheepse zoekactie kwam het niet want om iets over negenen kwam de melding dat het jongetje terecht was. Hij zat slechts gekleed in zwembroek nog steeds in het schuurtje.

De badgasten in de bungalow hadden om 18.00 wel enig gestommel gehoord en gingen op onderzoek uit. Ze vonden niets verontrustends, alleen een losse deur van het schuurtje. Dat hebben ze toen op slot gedaan. Om 21.00 uur hoorden ze weer kabaal vanuit het schuurtje. Toen ze de deur van het slot deden sprong het knaapje tevoorschijn. Verkleumd en hongerig keerde de jongen naar het vakantiekamp terug.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *