Drukproef kalender 2022

Geplaatst op: 25 november 2021 - Categorie: Alles & Algemeen

De kalender met de activiteiten op Ameland, editie 2021 - editie 2022 staat op de rol

HOLLUM - De kalender 2022 van Faber Wijnberg is bijna klaar. Voor de druk is er altijd nog het moment van drukproef controle en dat is ook het laatste moment dat er nog activiteiten kunnen worden toegevoegd. Hebt u iets dat nog niet is doorgegeven, stuur dat dan nu snel op. Dan kan het op de valreep nog worden meegenomen. De 2022 editie wordt gedrukt met foto's van Jan van der Laag.

In 2020 en 2021 ging om de ons bekende redenen lang niet alles door wat er op de kalender stond genoteerd. Voor komend jaar hopen we dat alle braderieën en zomermarkten, de demonstraties van de paardenreddingboot en alle andere activiteiten wél doorgang kunnen vinden. Zijn die activiteiten voor 2022 bij de diverse verenigingen en organisatoren al bekend, stuur de gegevens dan naar Persbureau Ameland. Het persbureau verzamelt ze voor de notitekalender van Faber Wijnberg Installatietechniek BV en tegelijkertijd voor de eigen agenda.

De kalender valt in december bij alle postadressen op het eiland op de deurmat. Controleer de agenda of de activiteiten er al in staan en stuur ze anders nog even op.

Opsturen van de allerlaatste activiteiten kan naar info@persbureau-ameland.nl . 

De agenda-onderwerpen komen tevens in de agenda van Persbureau Ameland te staan, zodat iedereen altijd en overal kan zien wat er te doen is op Ameland. Mochten activiteiten vanwege nieuwe coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan zet PA dat in deze digitale actuele agenda.

U kunt alvast kalenders reserveren bij Faber Wijnberg Installatietechniek. Geef graag naam en aantal gewenste kalenders 2020 door aan ameland@faber-wijnberg.nl , dan liggen ze eind 2021/ begin 2022 voor u klaar in de winkel aan de Fabrieksweg.

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?