Drugs spoelen aan op kust Duitse Waddeneilanden

BORKUM – Op de kust van België en Zeeland spoelen zakjes met verdovende middelen aan. Ook bij de Eemshaven in Groningen en op de kust van drie Duitse Waddeneilanden zijn pakketten met drugs gevonden. Volgens de Duitse politie gaat het om elf pakketten met cocaïne. De pakketjes hebben de grootte van een baksteen en zijn omwikkeld met zwarte folie. Het spul werd op Borkum, Baltrum en Norderney op het strand aangetroffen. De Duitse politie onderzoekt of de vondst iets met de vondsten van de aanspoelde drugs in Nederland en België van doen heeft.

In december 2015 werden er pakketjes cocaïne gevonden in het water rond Terschelling en Vlieland. In januari van dit jaar werden en ‘baksteenjes’ aangetroffen op het strand van Ameland en in april werd er in de Noordzee bij Oostende voor miljoenen euro's aan cocaïne in drijvende tassen ontdekt.

tik cocaine in bij ZOEKEN om meer over de vondsten te lezen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *