Drie Rôggebandietjes opgepakt

NES – De politie hield tijdens het Rôggefeest toezicht en constateerde dat er tijdens het festival sprake was van een gezellige drukte en goede sfeer. Er waren drie dissonanten.

Een 19-jarige man uit Leunen werd in de kraag gevat vanwege een mishandeling in een uitgaansgelegenheid op de Molenweg en een 19-jarige man uit Venray werd aan de tand gevoeld wegens mishandeling in een uitgaansgelegenheid op de Reeweg. Beide mannen werden na verhoor heengezonden. Er werd proces-verbaal opgemaakt.

In de vroege zaterdagochtend werd een raam van een bushokje vernield. Agenten gingen op aanwijzing van een getuige ter plaatse en troffen een groepje jongeren aan. Uiteindelijk bleek een 19-jarige jongen uit Leeuwarden de boosdoener. Hij is aangehouden en zal op het politiebureau worden verhoord.

Bron: Politie Fryslân

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *