Download Ameland Actueel

HOLLUM – De app Ameland Actueel wordt steeds meer gedownload. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en steeds meer willen ook het Ameland nieuws als app op hun toestel. Elke Ameland bezoekende iPhone-bezitter die de QR-code scant op deze pagina, laadt de app met het Ameland nieuws, de Ameland agenda, het weer, de rubriekadvertenties en de vele interessante en lekkere locaties op het eiland op zijn of haar toestel.

Het raam van het hoofdkantoor van Persbureau Ameland, tegenover supermarkt COOP in Hollum, exposeert nu ook de QR-codes van de grote website en de mobiele site voor Android bestuurde en alle andere fones. De m.site voor Android (het is geen app, het is een m.site vergelijkbaar aan de iPhone app, maar dan voor alle smartphones) is een functionele variant met al het Ameland nieuws, de agenda en de leukste locaties op het eiland.

Loop even naar het raam op O.P. Lapstraat 7 en scan de QR-code of laad simpelweg www.ameland-actueel.nl op uw smartphone (www.ameland-actueel.nl laadt op de smartphone maar wie dit webadres laadt op de PC, ziet dat hij redirect naar de grote website.)

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *