Dorian Hofker opent webwinkel

REITSUM – Dorian Hofker opende 1 augustus haar webwinkel De Pastorie shop. De webwinkel wordt gerund vanuit de oude pastorie te Reitsum, net onder Holwerd, en etaleert kleurrijke producten in aardewerk, serviesgoed en woonaccessoires.

In de webwinkel vindt de bezoeker internationale producten zoals het wereldwijd verkochte serviesgoed van Emma Bridgewater en Pools aardewerk.

Door de samenwerking met lokale kunstenaressen is Dorian Hofker erin geslaagd een gevarieerd assortiment samen te stellen in tegels en keramiek. De site biedt een ruim aanbod in Amelander tegeltableaux, op ambachtelijke wijze beschilderd door Barbara Hofker. De bezoeker kan tevens een eigen ontwerp op een tegel of tegeltableau laten beschilderen ter verfraaiing van keuken, schouw en gevel. Het handgedraaide Lichtaarder aardewerk is van keramiste Dineke Taal, en is veelal op bestelling leverbaar. De producten van Dineke Taal zijn herkenbaar aan de perfect ronde vormen en de hoge afwerkingsgraad in glazuur.

Eigenaresse Dorian Hofker is zelf een groot liefhebber van bijzonder aardewerk en mooie accessoires. De webshop is voor haar dan ook de ideale manier om haar favoriete spullen beschikbaar te stellen voor een groter publiek.

“Vijftien jaar geleden opende mijn moeder tegelatelier ’t Reddingboothuuske op Ameland, waar ze ook Pools aardewerk verkoopt. Sindsdien ben ik verknocht aan dit bonte theeservies, dat in vele varianten verkrijgbaar is. Het is origineel om een kop en schotel cadeau te geven of te krijgen. Het blijft leuk combineren met dit serviesgoed. Inmiddels is mijn kast een bonte verzameling van allerlei soorten serviesgoed en nog steeds is deze verzameling groeiende,” aldus Dorian Hofker.

>>>kijk ook bij Vraag & Aanbod Ameland in de rubriek Antiek, Curiosa en Kunst

>>>de website van De Pastorie Shop is te vinden via ameland.startmenus.nl in de rubriek Bedrijven bij de P van Pastorie

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *