Doorlichten website

Marketingadvies GroningenGRONINGEN – Persbureau Ameland werkt samen met Marketingadvies Groningen.

Erwin van Doeselaar van Marketingadvies Groningen geeft op verschillende manieren marketingadvies aan startende en gevestigde bedrijven, ondermeer via een Website Review.

>>> klik op de banner, er volgt een filmpje >

Een Website Review is een service van Marketingadvies Groningen om bedrijven te helpen om meer te verdienen aan hun website. U krijgt tips om praktische en psychologische barrières weg te nemen voor uw bezoekers. Vervolgens merkt u, dat u meer reacties krijgt en meer aanvragen. Zo wordt uw website een sterker verkoopkanaal en krijgt u meer klanten. Een Website Review vertegenwoordigt een waarde van € 250.

Het samenwerkingsverband van Marketingadvies Groningen en Persbureau Ameland doen u een interessant aanbod.

Adverteerders op de website van Persbureau Ameland krijgen korting op een Website Review ter waarde van de advertentieprijs tot een maximum van € 200.

Voorbeeld 1: U schrijft in voor een banner € 300 en een Website Review van € 250. U maakt gebruik van de maximale korting van € 200 en betaalt voor de Website Review maar € 50,–.

Voorbeeld 2: U schrijft in op twee advertentieblokken bij een nieuwsbericht ter waarde van € 60,–. U krijgt dan op uw Website Review  € 60 korting en hebt in feite de advertenties gratis.

>>> klik op de banner van Marketingadvies Groningen om kennis te maken met Erwin van Doeselaar en de Website Review. Er volgt een filmpje.>>> volg Marketingadvies Groningen via Twitter

>>> neem via deze link contact op als u geïnteresseerd bent in dit aanbod

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *