Dolores beste hotel van Ameland

Hotel DoloresLOOSDRECHT – Zoover vakantiebeoordelingen maakte vandaag de best beoordeelde hotels van Nederland bekend. Hotel Dolores in Hollum draait in de top mee, en miste op een haar na de top vijf. Dolores staat op de tiende plaats met een beoordeling van een 9,1. Winnaar van dit jaar is Kogerstaete in De Koog op Texel.

De tegenhanger van goed is slecht: City Hotel in Scheveningen mag dit jaar de titel van ‘Het slechtste hotel van Nederland’ voeren. Met een ‘Je kunt beter in je auto slapen’ bleef er weinig heel van dit hotel.

De titels ‘Het best en slechtst beoordeeld hotel van Nederland’ zijn gebaseerd op de gemiddeld score van de algemene waardering van de bezoekers van Zoover. Alleen hotels met een minimum aantal beoordelingen dongen mee.

Zoover is de grootste beoordelingssite van Nederland en ziet het als haar taak om eerlijke informatie te verschaffen aan reizigers, zodat iedereen een eerlijke keuze kan maken. Onafhankelijke informatievrijheid is daarbij een vereiste. Zoover heeft 1,2 miljoen beoordelingen van accommodaties, landen, steden, bezienswaardigheden over de hele wereld.

Luuk Overwijk van Hotel Dolores had graag gewonnen, maar is ook zeer tevreden met zijn tiende plek. Zijn hotel hoort bij de beste van Nederland.

Hotel Dolores is te vinden via de app Ameland Actueel en de m.site ameland-actueel.nl 

>>> klik op de iPhone en de presentatie voor de smartphone is in een PC versie te zien. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *