RSS
Zoeken

Dit is de tijd voor een nieuwe schooltas

Geplaatst op: 30 juni 2020 - Categorie: Alles & Algemeen

LEEUWARDEN - In de laatste week van het schooljaar is nauwelijks de schooltas nog nodig, of het moet zijn voor het mee naar huis nemen van de laatste werkjes. Daarna verdwijnt het smoezelige exemplaar in de bijkeuken of de garage. Tijd voor een nieuwe. Juist nu!

Het schooljaar zit er vrijwel op en de vakantie lonkt. Juist nu is het tijd om die nieuwe schooltassen in te slaan. Dan kun je met een gerust hart die hele school vergeten tot de dag dat je weer mag.

Je op de laatste vakantiedag druk maken over welke tas je mee naar school moet, is niet handig. Dat geeft maar stress en daar was je in die vakantietijd nu juist vanaf geraakt. Beter is het om nu alle mogelijke schoolzaken op orde te brengen en dan de hele boel lekker los te laten. Daarom hier wat inspiratie voor een nieuwe schooltas.

Rugtas meest favoriet onder scholieren
Draag je deze het liefst op je rug dan is een rugtas de beste zet. Ze zijn er te kust en te keur. De jongsten zullen absoluut kiezen voor mooie prints en hippe kleuren. Zebra heeft ze in overvloed evenals Fjällraven en A Little Lovely Company. Die laatste heeft rugzakken voor de allerkleinsten. Voor naar de peuterspeelzaal of de kleuterklas. Zo lief om te zien!

Rugzakken in Scandinavische pastels
Frii of Norway en Sticky Lemon blinken uit in subtiel kleurgebruik. Scandinavische pastels en zachte lijnen maken deze tassen tot iets bijzonders. Heeft niet iedereen! Als je je een beetje wilt onderscheiden, zijn dit echte prachtexemplaren. Er past voldoende in en ze zijn met zorg en aandacht gemaakt.

Rugzak van Kipling met Japanse invloeden
Stoerdere exemplaren vind je onder meer bij Kipling. Een Kipling rugzak is een musthave voor iedere scholier. In fellere kleuren zoals rood en geel, met de bekende ronde bovenzijde en het sterrenlogo. Ze zijn er in alle mogelijke formaten. Van effen exemplaren tot rugzakken met een duidelijke print. Voor de allerjongsten zijn er zelfs Kipling rugzakken die er uitzien als een dier. Nog een Kipling rugzak willen we noemen: de Tsjuki, met Japanse invloeden. Heel mooi vormgegeven en echt een rugzak die je koestert.
Partnerbijdrage Twenty4 Webvertising

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?