Dit Eiland – hotel en galerie

HOLLUM – Dit Eiland, van Vera Verdegaal en Timo Mank, in de Burenlaan is hotel zowel als galerie. Een eiland op een eiland, zegt Dit Eiland zelf. In een 18e eeuwse boerenschuur is luxe hotelaccommodatie en een galerie met oog voor detail ingericht. De boomgaard herbergt de oudste fruitbomen van Hollum en de tuin is ingericht als beeldentuin.

Galerie Dit Eiland participeert komende jaren in een ambitieus prenten project: het PP-project. PP staat voor Precious Prints. Dertig contemporaine Nederlandse kunstenaars tonen hun prenten. Namen als Armando, Piet Dieleman, Jacomijn den Engelsen, Kees de Goede, Titus Nolte en Peer Veneman particiteren in dit project. Te zien in Dit Eiland op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur. Gasten van het hotel hebben permanent toegang tot de expositieruimte.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *