Digitale fotoservice van Delight

Je haalt het geheugenkaartje uit je camera, stopt het in een apparaat, drukt op de juiste knoppen en na enkele momenten komen de foto’s er aan de andere kant van de wand afgedrukt uit. “Ik hoop dat het nu lukt,” zegt buurvrouw, die voor de derde keer met een geheugenkaartje langskomt om winterfoto’s af te drukken. “Als het niet lukt kom ik het nog een keer voordoen”, zegt Peter de Boer van Delight. En prompt lukt het niet. “Kijk”, zegt Peter, “je hebt dat type kaart erin gestopt en dan moet je op dit knopje drukken. Is so simpel.” Buurvrouw weet het weer. Peter had het haar al drie keer voorgedaan.
En wat je niet allemaal met die prints kunt doen? Peter heeft vele toepassingen uitgestald in zijn winkel. Je kunt je eigen ansichtkaarten maken, of een foto printen op canvas. Je kunt de foto op T-shirts, tassen of kussens laten zetten en je kunt gewoon foto’s laten afdrukken voor in het album. Delight heeft zich gespecialiseerd in digitale fotografie, maar een gewoon filmrolletje is ook welkom. Via de 1 uur service kun je na een uur je afdrukken ophalen.
Heel bijzonder is de stamboom met foto’s. Foto’s van leden van de huidige en vorige generatie zijn gecombineerd met herdrukken van oude foto’s van voorvaderen. Ze zijn afgedrukt in de volgorde van een stamboom en worden gepresenteerd in een lijst.
Wie een impressie van de winter op Ameland wil zien kan in Delight zijn hart ophalen. Sprookjesachtige taferelen van het besneeuwde eiland. De winter was maar even maar leverde veel mooie plaatjes op.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *