Directeur Zonnepark Ameland

ROTTERDAM – Zonnepark Ameland heeft een directeur in de persoon van Michiel van Beek van Eneco.

Van Beek is werkzaam bij de Eneco-tak Solar, Bio en Hydro, die actief is in de bouw van duurzame energieprojecten waaronder zonneparken en biomassacentrales (daarvan staat er een in Delfzijl). Michiel van Beek is aangesteld omdat hij als ontwikkelaar van dit park al intensief betrokken is en het de komende maanden voornamelijk een bouwproject is. Zijn aanstelling is om die reden ook van tijdelijke aard: zodra het park gebouwd is treedt hij af als directeur en kiezen de aandeelhouders eventueel zijn opvolger.

Ondanks zijn werk voor Eneco is Van Beek aangesteld als onafhankelijk bestuurder met de opdracht de belangen van de drie aandeelhouders op gelijke voet te behartigen. Hij praat de vertegenwoordigers van de gemeente, AEC en Eneco regelmatig bij over de projectvoortgang.

Bron: Eneco

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *