Compleet vernieuwde website Ameland Inzicht

NES – De beste appetizers van Ameland, je vindt ze op www.aizmagazine.nl

De Facebookpagina van Ameland Inzicht vertelt over de nieuwe site: 

“Glossy uit? Ameland InZicht gaat nog veel verder, ook buiten de lijntjes van je favoriete magazine. Blijf bij, check nu de compleet vernieuwde website www.aizmagazine.nl en proef voortaan ook online het allermooiste van Ameland.

Wat kun je van ons verwachten? De laatste nieuwtjes van Ameland. Zilte producties voor eilandgasten. Recente verhalen maar ook “ouwe bekenden” om nog eens rustig na te lezen. Geniet van schitterende sfeerbeelden en natuurimpressies in fullcolour, zoals je die ook van ons magazine gewend bent. Lees de komende tijd regelmatig nieuwe, inspirerende columns en overdenkingen aan zee, live van het eiland.

Blijf ‘m vooral in de gaten houden, die site. Want www.aizmagazine.nl blijft vers van de pers en wordt de komende weken uitgebreid met nieuwe fotoseries, eilandweetjes en korte impressies van Amelandfans.

Tip: bewonder nu een topselectie foto’s van augustus van Theo Kiewiet. Die smaken naar meer. En als je toch aan ’t surfen bent; schrijf je meteen in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Dan hoef je echt niks meer van Ameland te missen ?”

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *