Directeur voor openbaar basisonderwijs Ameland

BALLUM – De procedure voor het werven van een directeur voor Openbaar Primair Onderwijs Ameland is onlangs afgerond. De benoemingsadviescommissie kijkt terug op een positief proces, ondanks de huidige COVID-19 beperkingen. De commissie laat wetern dat het proces constructief, prettig en op grond van goede samenwerking is 

Op basis van de ontvangen brieven en na twee rondes van sollicitatiegesprekken heeft de benoemingsadviescommissie unaniem een keuze gemaakt. Deze commissie heeft dan ook een positief advies uitgebracht aan de bestuurscommissie om Willem IJtsma te benoemen als directeur van OPO Ameland. De bestuurscommissie heeft dit advies unaniem overgenomen.

Willem IJtsma woont in Wijnjewoude, is een enthousiast en betrokken persoon met veel onderwijservaring. Voorzitter van de BC, Trijntje Stoker: "We hebben er alle vertrouwen in dat met de benoeming van Willem IJtsma als directeur de ontwikkeling van de kwaliteit van het onderwijs van OPO Ameland in goede samenwerking en op een enthousiaste manier verder vorm en inhoud krijgt."

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *