Dinnershow Van A naar B groot succes

HOLLUM – De Grote Van A naar B Dinnershow die gisteravond in Herberg De Zwaan plaatsvond, was een succesvol evenement in de serie acties voor het crowdfundingproject Van A naar B.

Muzikaal aangekleed diner

De keukenbrigade van De Zwaan had een fantastisch viergangen verrassingsdiner samengesteld waar 34 Amelanders op hadden ingetekend. Rondom de gangen was er een show die het diner tot een Dinnershow maakte. Snaar en Stem zongen klassieke kerstliederen, Desiree zong en speelde gitaar, Paul Martin trad op, alleen en met Francoise en de Twee Jees speelden zes nummers op gitaar en trekharmonica. Het kleedde de avond muzikaal aan.

Eurometer

De gasten betaalden voor hun diner en drankjes en tien euro van elke gast ging in de crowdfundingpot. Met enkele donaties en verkoop van pakjes kaarten kwam het totale bedrag van de avond op €420,20. Dat brengt de stand van de Eurometer vandaag op €1558,–

Kaarten Van A naar B

De komende tijd stort de projectgroep zich op de verkoop van de mapjes kaarten. Veertien kaarten gaan voor 6 euro over de toonbank. Er zal regelmatig een tafeltje in de COOP supermarkt staan waar de kaarten dan gekocht kunnen worden.

Lees hier over de kaarten (en bekijk ze).

Sfeermarkt en Rommelmarkt

Op 28 december staat Van A naar B op de Rommelmarkt op Roosduinen in Ballum en op 30 december op de Sfeermarkt in Hollum.

Lees hier over het waarom van dit crowdfundingproject en over de stand van de Eurometer

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *