Digitaal Vlinder symposium

WAGENINGEN – Op zaterdag 6 maart houdt De Vlinderstichting een online-symposium: de Landelijke Dag. Van 10.00 tot 13.00 uur kunt u genieten van een aantal actuele presentaties. Tussendoor ziet u mooie films en zijn er flitspresentaties waarin medewerkers van de stichting vertellen met welke uiteenlopende projecten zij bezig zijn.

Er zijn twee hoofdthema’s. Om te beginnen de Vlinder- en libellenstand 2021: hoe gaat het met onze dag- en nachtvlinders en libellen? U wordt bijgepraat door Chris van Swaay, Jurriën van Deijk en Gerdien Bos.

Het andere blok gaat over bermbeheer in de praktijk. Welke mogelijkheden bieden bermen voor de biodiversiteit? Wat kan er fout gaan bij het bermbeheer, en hoe draagt ons keurmerk Kleurkeur bij aan betere bermen? Dat hoort u van Albert Vliegenhart, Irma Wijnhoff en Anthonie Stip.

Ga voor meer informatie en (gratis) aanmelden naar www.vlinderstichting.nl/landelijke-dag.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *