Derde tender IMF is geopend

LEEUWARDEN – De derde tender van het Iepen Mienskipfûns is geopend. Hebt u een goed idee om de leefbaarheid in uw dorp, wijk of eiland te verbeteren? Vraag dan subsidie aan bij het Iepen Mienskipsfûns. De derde tender is sinds maandag 7 september geopend en loopt tot en met 1 oktober 2020.

Er is € 1.355.000,- beschikbaar voor heel Fryslân.

Fan ûnderen op

Een belangrijk uitgangspunt is, dat inwoners zelf bepalen wat belangrijk is voor de leefbaarheid in hun gebied en ook de projecten opzetten. Bij het uitwerken van ideeën wordt aan initiatiefnemers gevraagd rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM en de kabinetsmaatregelen. Om inspiratie op te doen kunnen initiatiefnemers een kijkje nemen op “Projecten in beeld” op de website van de provincie. Het Gebiedsplatform Waddeneilanden, bestaande uit eilander bestuurders en betrokken themaleden van de eilanden, beoordelen de projectaanvragen op onder andere draagvlak en duurzaamheid.

U kunt subsidie aanvragen via www.fryslan.frl/imf.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *