RSS
Zoeken

Derde tender Iepen Mienskipsfûns open

Geplaatst op: 16 september 2019 - Categorie: Ameland & Eilanden

HARLINGEN - Initiatiefnemers met een goed idee om de leefbaarheid van hun eiland te verbeteren, kunnen tussen 16 september en 11 oktober (17.00 uur) weer subsidie aanvragen bij het Iepen Mienskipsfûns (IMF). Met deze subsidieregeling stimuleert provincie Fryslân initiatieven uit de mienskip uit te voeren. Samen met initiatiefnemers, maatschappelijke instanties en de deelnemende partners in Streekwerk (provincie Fryslân, gemeenten Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog en Wetterskip Fryslân) wil Streekwurk Waddeneilanden energieke, duurzame en vooral leefbare eilanden creëren.

Subsidierondes en hulp bij aanvragen
Het projectbureau in Harlingen helpt graag bij het opstellen van de subsidieaanvraag. Vertel de mensen van het projectbureau zo snel mogelijk uw idee, zodat er voldoende tijd is om de aanvraag te bespreken voordat deze wordt ingediend.

Subsidie aanvragen
Het aanvraagformulier is alleen tijdens openstelling van de subsidierondes te downloaden. Buiten deze periode kunt u altijd bij het projectbureau terecht om uw ideeën te bespreken.

⇒ klik hier voor de website van Streekwurk

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?