Derde tender Iepen Mienskipsfûns open

HARLINGEN – Initiatiefnemers met een goed idee om de leefbaarheid van hun eiland te verbeteren, kunnen tussen 16 september en 11 oktober (17.00 uur) weer subsidie aanvragen bij het Iepen Mienskipsfûns (IMF). Met deze subsidieregeling stimuleert provincie Fryslân initiatieven uit de mienskip uit te voeren. Samen met initiatiefnemers, maatschappelijke instanties en de deelnemende partners in Streekwerk (provincie Fryslân, gemeenten Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog en Wetterskip Fryslân) wil Streekwurk Waddeneilanden energieke, duurzame en vooral leefbare eilanden creëren.

Subsidierondes en hulp bij aanvragen

Het projectbureau in Harlingen helpt graag bij het opstellen van de subsidieaanvraag. Vertel de mensen van het projectbureau zo snel mogelijk uw idee, zodat er voldoende tijd is om de aanvraag te bespreken voordat deze wordt ingediend.

Subsidie aanvragen

Het aanvraagformulier is alleen tijdens openstelling van de subsidierondes te downloaden. Buiten deze periode kunt u altijd bij het projectbureau terecht om uw ideeën te bespreken.

⇒ klik hier voor de website van Streekwurk

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *