Derde keer Alpe d’HuZes

HOLLUM – Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ gaan op donderdag 1 juni 2017 duizenden deelnemers opnieuw de uitdaging aan om zo vaak mogelijk de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk te beklimmen. Corina Visser is één van die deelnemers die loopt voor één doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor het bevorderen en ondersteunen van (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker. Waarom zij dit doen? Zodat mensen goed, gelukkig en gezond kunnen leven met kanker.

Corina Visser: “Als deelnemer doe ik mijn best om zo veel mogelijk geld in te zamelen en daar heb ik jouw hulp bij nodig. Ter nagedachtenis aan de mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden en ter inspiratie van de mensen die aan het strijden zijn. Ik ga donderdag 1 juni 2017 voor de derde keer de Alpe d’Huez te beklimmen samen met mijn team: de Amelander Alpenstijgers. Lever jij een financiële bijdrage?

Meer informatie vind je op de website www.opgevenisgeenoptie.nl. Je kunt mij vinden onder het tabblad deelnemers, bezoek actiepagina, bij zoeken vul je mijn voornaam in en dan kom je op mijn site. De rest wijst zich vanzelf. Op deze site kun je ook meer informatie vinden over het sponsoren van een bedrijfslogo op ons shirt.

Afgelopen twee jaar hebben we een Benefietavond en een autowasdag georganiseerd en door jullie fantastische bijdrage hebben ik samen met mijn teamgenoten bijna €38.000 kunnen doneren aan het KWF. Dit jaar wil ik graag zoveel mogelijk  bedrijven vragen om ons te sponsoren met een logo op ons shirt. Het logo kost €500 en dit bedrag gaat rechtstreeks naar het KWF. Ik zou het fantastisch vinden om logo’s van Amelander bedrijven op mijn rug te dragen en te laten zien waar zo’n klein eilandje groot in is. Dus grijp je kans en help ons door een bedrag te doneren of een bedrijfslogo te sponsoren. Ik reken op jullie!! Bij vragen mogen jullie me uiteraard een email sturen of bellen.”

  • Corina Visser
  • Team: De Amelander Alpenstijgers
  • Email: cwvisser@quicknet.nl
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *