Deltaplan Challenge Ameland met Van Dik Hout

NES – Zaterdag 29 oktober 2022 vindt de tweede editie van de Deltaplan Challenge Ameland plaats. Deze bijzondere dag zal volledig in het teken staan van uitdaging en verbinding. Met dit jaar een speciaal akoestisch optreden voor alle deelnemers van de band Van Dik Hout, ambassadeur van het Deltaplan! Zij voelen zich zeer betrokken: in 2021 overleed hun drummer, Oscar Kraal, aan alvleesklierkanker.

Inschrijven

Samen komen we in actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek. Patiënten, naasten, nabestaanden, artsen, onderzoekers, sportievelingen; we strijden allemaal voor hetzelfde doel: een betere toekomst voor patiënten met alvleesklierkanker.

Ook patiëntenvereniging Living with Hope is betrokken bij de Challenge met een lotgenotenbijeenkomst.

Inschrijven kan hier.

Ameland

We dagen je uit voor een rondje Ameland van 15, 25, 50 of 100 kilometer. Individueel of als team. Hardlopend, wandelend of fietsend. Ook is het mogelijk een prachtige route van 3,5 kilometer te wandelen of te (tandem)fietsen wanneer je bijvoorbeeld iets minder fit bent. Je kiest voor wat bij jou past.

Schrijf je in en vraag je vrienden, familie, collega’s en kennissen je te sponsoren op je actiepagina! Wil je samen lopen met collega’s, je sportclub of buren? Inschrijven is ook mogelijk als team.

De opbrengst komt ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker. Op deze manier zetten we ons samen in om baanbrekend wetenschappelijk onderzoek versnellen, de beste behandeling voor iedereen beschikbaar maken én een optimale kwaliteit van leven voor patiënten realiseren.

Het inschrijfgeld om deel te nemen aan het event is €24,50. Hiervoor krijg je:

  • Een toegangsticket voor het event
  • Een speciaal Deltaplan sportshirt
  • Een medaille
  • Eten en drinken bij de rustposten
  • Optreden van Van Dik Hout
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *