De Welvaart nog niet open met Muzikaal Bootwateren

HOLLUM – Taco Zandbergen van De Welvaart in Hollum was zo graag open gegaan op 15 juni, tijdens Muzikaal Bootwateren. Dat was een mooie binnenkomer geweest en dan had het hele dorp en hadden alle gasten van het evenement bij wijze van spreken gelag kunnen halen in het café. Maar het lukt net niet. De keuken moet nog geplaatst en er ontbreken nog koelkasten achter de bar. "Het gaat ècht niet lukken", zegt Zandbergen. Hij wil alles in orde hebben voor hij de deuren open zet. 

Crowdfunding De Welvaart

In de eerste drie maanden van dit jaar vergaarde Zandbergen een som geld om de werkzaamheden te kunnen starten en een basis onder zijn nieuwe onderneming te leggen. Hij startte een crowdfunding campagne en die slaagde. Vrijdag 26 april tekende hij het contract en kon hij samen met vriendin Meruchia, vrienden en familie beginnen aan de schoonmaak- en opknapbeurt. De inrichting kost net te veel tijd om op 15 juni klaar te zijn voor gasten. Jammer, maar de opening van De Welvaart is aanstaande.

tik De Welvaart in bij ZOEKEN om meer over De Welvaart te lezen

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *