De Welvaart met Muzikaal Bootwateren open

HOLLUM – Café De Welvaart probeert met Muzikaal Bootwateren open te gaan. Die feestdag in Hollum is op 15 juni. Taco Zandbergen en zijn team is inmiddels druk bezig met de schoonmaak- en kluswerkzaamheden. Of hij de datum haalt weet de jonge ondernemer nog niet helemaal zeker. Hij houdt een klein slagje om de arm.

In de eerste drie maanden van dit jaar vergaarde Zandbergen een som geld om de werkzaamheden te kunnen starten en een basis onder zijn nieuwe onderneming te leggen. Hij startte een crowdfunding campagne en die slaagde. Hij kan de investeerders via de crowdfunding heuglijk nieuws berichten.

Taco Zandbergen schrijft: "Beste investeerders, Het contract is getekend. Vrijdag 26 april was het eindelijk zover. Daarmee kon de verbouwing/renovatie meteen van start gaan. We zijn begonnen met schoonmaakwerkzaamheden, om onze klussers een slaapplek te kunnen bieden. Wat een dankbaar werk is, want je ziet direct resultaat.

Op het terras wordt hard gewerkt aan het buiteninterieur door Meubelmakerij Theunis & Theunis uit Meppel. Het dakterras is schoongespoten en ingericht met plantenbakken, door mijn lieftallige vriendin Meruchia. We hopen met de beplanting straks een gezellige en groene ruimte te creëren, waar het voor gasten heerlijk vertoeven is, met een prachtig uitzicht op de waddendijk.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de inzet van de Amelander bevolking en bedrijven, die alle medewerking verlenen, op zo’n korte termijn. In het bijzonder wil ik de heer Piet Faber noemen, die mij met raad en daad terzijde staat. Maar ook alle familie, vrienden en oud collega’s, die hun tijd vrijwillig opofferen om mij te helpen. Zonder hun hulp zou het mij zeker niet gaan lukken, om 15 juni open te zijn voor gasten. Dat is namelijk mijn doelstelling. Hollum viert op die dag het Bootwateren.  Een groot feest, waar de Welvaart deel vanuit hoort te maken.

Inmiddels heb is het ontwerp van de cadeaukaarten klaar. Deze hoop ik jullie binnenkort toe te kunnen sturen.  8 Mei wordt de keuken ingemeten en ook de eerste meubelen en accessoires zijn inmiddels binnen.

Kortom langzaamaan begint de onderneming vorm te krijgen."

tik De Welvaart in bij ZOEKEN om meer over De Welvaart te lezen

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *