De Plaats programma 6 tot en met 11 juni 2021

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft voor komende week weer een heel programma. Ook in De Plaats kan er meer nu de maatregelen steeds verder versoepelen. Engbert van de Meulen van De Plaats laat weten dankbaar te zijn voor de steun die De Plaats ontvangt. Van der Meulen: "Wij zijn dankbaar voor uw steun. Het zijn moeilijke tijden voor u en voor jullie en voor ons werk, dan is het bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Wilt u of wil jij ons werk ook steunen, een gift of donatie is van harte welkom." Via deze link komt u op de Vrienden-pagina van De Plaats.

Zondag 6 juni vanaf 15.00 uur

"Zondag is er weer een gezellige kinderspeurtocht! Deze keer starten we in Ballum. Van 15.00 uur tot 16.00 uur kun je een opdrachtenkaart ophalen bij de pastorie aan de Camminghastraat 12 in Ballum het gaat. De speurtocht loop je met je eigen gezin of huishouden. Na afloop staan drinken en spelletjes klaar in de pastorietuin. Deelname is gratis, er is een busje voor vrijwillige bijdrage. Opgeven kan via info@deplaats-ameland.nl. We zien uit naar een leuke middag."

Maandag 7 juni inloop van 14.30 tot 16.00

"Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust even bij ons binnen op één van de volgende momenten. We hopen elkaar te ontmoeten!"

Dinsdag 8 juni Boekenmarkt van 11.00 tot 16.00 uur – gaat deze keer nog niet door – 

"Kom gezellig langs in De Plaats voor een groot aanbod van boeken in alle genres, maar ook lp`s, cd`s, dvd's, curiosa en vanaf 13.00 uur verkoop handwerken van de knutselclub, Kortom voor ieder wat wils."

Dinsdagavond 8 juni, Sing-Inn van 19.00 tot 20.00 uur

"Na een lange periode van uitzenden gaan wij weer in De Plaats genieten van een uurtje muziek. Gezellige avond met in de pauze een kopje koffie of thee.

Muzikale begeleiding, Eeke op keyboard, bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee! Ook gedichten zijn van harte welkom."

Woensdag 9 juni “Pas op de Plaats” van 17.00 tot 19.00 uur

"Iedere maand staat er een ander thema centraal in de maaltijd van 'Pas op de Plaats'. Elke keer een andere deelnemer die in de sfeer kookt van dit thema Deze keer staat de lente centraal." Opgave voor dinsdag 8 juni via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221.

Vrijdag 11 juni de Stamtafel van 09.30 tot 11.00 uur

"Elke vrijdag een gesprek over lokale actualiteiten of nieuws uit het land onder het genot van een kopje koffie of thee."

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *