De Plaats programma 5 t/m 9 juli

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft voor komende week weer een heel programma. Ook in De Plaats kan er meer nu de maatregelen steeds verder versoepelen. Engbert van de Meulen van De Plaats laat weten dankbaar te zijn voor de steun die De Plaats ontvangt. Van der Meulen: "Wij zijn dankbaar voor uw steun. Het zijn moeilijke tijden voor u en voor jullie en voor ons werk, dan is het bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Wilt u of wil jij ons werk ook steunen, een gift of donatie is van harte welkom." Via deze link komt u op de Vrienden-pagina van De Plaats.

Maandag 5 juli inloop van 14.30 tot 16.00

"Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust even bij ons binnen op één van de volgende momenten. We hopen elkaar te ontmoeten!"

Dinsdag 6 juli Boekenmarkt van 10.00 tot 16.00 uur

"Kom gezellig langs in De Plaats voor een groot aanbod van boeken in alle genres, maar ook lp`s, cd`s, dvd's, curiosa en vanaf 13.00 uur verkoop handwerken van de knutselclub, Kortom voor ieder wat wils."

Dinsdagavond 6 juli Sing-Inn van 19.00 tot 20.00 uur

"Na een lange periode van uitzenden gaan wij weer in De Plaats genieten van een uurtje muziek. Gezellige avond met in de pauze een kopje koffie of thee.

Muzikale begeleiding: Eeke op Keyboard. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee! Ook gedichten zijn van harte welkom."

Woensdag 7 juli Rolstoelwandeling 14.30 uur

"Wij verzamelen om 14.30 uur bij de ingang van De Stelp. Vanaf hier maken wij een mooie wandeling en drinken in De Plaats een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Wilt u zich aansluiten bij de duwers, van harte welkom. Opgave via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221."

Woensdag 7 juli inloop van 14.30 tot 16.00 uur

"Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!"

Donderdag 8 juli Ochtendgebed hervormde kerk te Nes

"Iedere donderdagochtend is er in Nes een ochtendgebed. Er zijn stiltes en er worden gebeden uitgesproken. Om 9.30 uur gaan de kerkdeuren aan het kerkplein open. Na afloop is er nog koffie. Van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn."

Donderdag 8 juli Filmavond van 20.00 tot 22.00 met Intouchables

Miljonair Philippe is aan een rolstoel gekluisterd. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss woont daar ver vandaan, in een van de grimmige voorsteden. Verdient de jonge Senegalees zijn geld niet met schimmige zaakjes, dan trekt hij wel een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippe's stijve huishouden binnen de kortste keren op z'n kop. Maar ook Driss' leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Opgave 0519-252221 of via mailadres.

Vrijdag 9 juli de Stamtafel van 09.30 tot 11.00 uur

"Elke vrijdag een gesprek over lokale actualiteiten of nieuws uit het land onder het genot van een kopje koffie of thee."

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *