De Plaats programma 2 tot 6 augustus

Geplaatst op: 30 juli 2021 - Categorie: School & Vereniging

HOLLUM - Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft voor komende week weer een heel programma. De Plaats organiseert activiteiten voor jong en oud met inachtneming van de maatregelen. Een ieder kan Vriend worden van De Plaats. Engbert van de Meulen van De Plaats laat weten dankbaar te zijn voor elke steun. Van der Meulen: "Het zijn moeilijke tijden voor u en voor jullie en voor ons werk, dan is het bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Wilt u of wil jij ons werk ook steunen, een gift of donatie is van harte welkom." Via deze link komt u op de Vrienden-pagina van De Plaats.

Maandag 2 augustus inloop van 14.30 tot 16.00 uur
Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdag 3 augustus Boekenmarkt van 10.00 tot 16.00 uur
Kom gezellig langs in De Plaats voor een groot aanbod van boeken in alle genres, maar ook lp's, cd's, dvd's, curiosa en vanaf 13.00 uur verkoop handwerken van de knutselclub, Kortom voor ieder wat wils.

Dinsdagavond 3 augustus Sing-Inn van 19.00 tot 20.00 uur
Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee.
Muzikale begeleiding door Johan. Bespeel jij een muziekinstrument?
Neem deze dan mee! Ook gedichten zijn van harte welkom,

Woensdag 4 augustus 13.30 uur start hervormde kerk te Nes
De stiltewandelingen starten afwisselend bij de vuurtoren, in Ballum of in Nes. We lopen door de natuur en door het dorp en ademen op door de lente om ons heen. Het wandelen gaat in tweetallen op afstand van elkaar. Na afloop hebben we een gesprek. We zien uit naar mooie ontmoetingen. Hierbij hopen we ook u en jou te ontmoeten. Na de wandeling koffie of thee, kosten € 5.- opgave via info@deplaats-ameland.nl

Woensdag 4 augustus inloop van 14.30 tot 16.00 uur
Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Woensdag 4 augustus Real life bijbelvertellingen van 17.00 tot 19.00 uur
Beleef een Bijbelverhaal als nooit tevoren. Tijdens de vertelling word je zelf onderdeel van het verhaal. Voor kinderen en volwassenen een mooie beleving. Op 4 augustus is de vertelling in de pastorietuin aan de Herenweg. Daar wordt het verhaal van de barmhartige Samaritaan nagespeeld. Na afloop een gezamenlijke eenvoudige maaltijd, opgave graag voor dinsdag 3 aug 17.00 uur via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Donderdag 5 augustus Ochtendgebed hervormde kerk te Nes
Iedere donderdagochtend is er in Nes een ochtendgebed. Er zijn stiltes en er worden gebeden uitgesproken. Om 9.30u gaan de kerkdeuren aan het kerkplein open. Na afloop is er nog koffie. Van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.
Aanmelden via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Donderdag 5 augustus Filmavond Bringing down the House van 20.00 tot 22.00 uur
Ondanks hun echtscheiding houdt advocaat Peter Sanderson nog steeds zielsveel van zijn ex-vrouw Kate. Hij kan maar niet begrijpen wat hij fout heeft gedaan en waarom ze hem verlaten heeft. Toch probeert hij het verleden te vergeten. En dat lukt best dankzij de knappe juriste waarmee hij via internet kennis heeft gemaakt. Hun eerste echte kennismaking blijkt echter een ontnuchtering. Charlene, de dame in kwestie, is een ontsnapte gevangene die haar onschuld staande houdt en hoopt dat Peter haar naam alsnog kan zuiveren. Kan ze Peter ervan overtuigen om haar te helpen?
Opgave via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Vrijdag 6 augustus de Stamtafel van 09.30 tot 11.00 uur
Elke vrijdag een gesprek over lokaal of landelijk nieuws, onder het genot van een kopje koffie of thee.

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

-
ingezonden mededeling De Plaats 

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?