De Plaats programma 19 t/m 23 juli

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft voor komende week weer een heel programma. Ook in De Plaats kan er meer nu de maatregelen steeds verder versoepelen. Engbert van de Meulen van De Plaats laat weten dankbaar te zijn voor de steun die De Plaats ontvangt. Van der Meulen: "Wij zijn dankbaar voor uw steun. Het zijn moeilijke tijden voor u en voor jullie en voor ons werk, dan is het bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Wilt u of wil jij ons werk ook steunen, een gift of donatie is van harte welkom." Via deze link komt u op de Vrienden-pagina van De Plaats.

Maandag 19 juli inloop van 14.30 tot 16.00

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdag 20 juli Boekenmarkt van 10.00 tot 16.00 uur

Kom gezellig langs in de Plaats voor een groot aanbod van boeken in alle genres, maar ook LP`s, CD`s, DVD`S, curiosa en vanaf 13.00 uur verkoop handwerken van de knutselclub, Kortom voor ieder wat wil.

Dinsdagavond 20 juli, Sing-Inn van 19.00 tot 20.00 uur

Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee.

Muzikale begeleiding door Johan, Sjirk en Ingrid, bespeel jij een muziekinstrument?

Neem deze dan mee! Ook gedichten zijn van harte welkom,

Woensdag 21 juli 13.30 uur Stiltewandeling – Start: Hervormde kerk te Ballum

De stiltewandelingen starten afwisselend bij de vuurtoren, in Ballum of in Nes. We lopen door de natuur en door het dorp en ademen op door de lente om ons heen. Het wandelen gaat in tweetallen op afstand van elkaar. Na afloop hebben we een gesprek. We zien uit naar mooie ontmoetingen. Hierbij hopen we ook u en jou te ontmoeten.

Na de wandeling koffie of thee, kosten € 5.-

Aanmelden via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Woensdag 21 juli inloop van 14.30 tot 16.00 uur

Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Woensdag 21 juli Real life bijbelvertellingen van 17.00 tot 19.00 uur

Beleef een Bijbelverhaal als nooit tevoren. Tijdens de vertelling wordt je zelf onderdeel van het verhaal. Voor kinderen en volwassenen een mooie beleving. Dan spreekt Jezus de menigte vanaf het water toe. Hier is ook een camerateam van het Tv-programma Petrus bij aanwezig. Op het strand zal ook een eenvoudige maaltijd worden genuttigd.

Verzamelen en vertrek 16.30 uur vanaf De Plaats.

Opgave is nodig via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Donderdag 22 juli Ochtendgebed Hervormde kerk te Nes

Iedere donderdagochtend is er in Nes een ochtendgebed. Er zijn stiltes en er worden gebeden uitgesproken. Om 9.30 uur gaan de kerkdeuren aan het kerkplein open. Na afloop is er nog koffie.

Van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Donderdag 22 juli Filmavond 'The Pursuit of Happyness' van 20.00 tot 22.00

The Pursuit of Happyness is een Amerikaanse speelfilm van regisseur Gabriele Muccino naar het gelijknamige boek dat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Het is het verhaal van Chris Gardner, een vader die ondanks veel tegenslag het geluk probeert te vinden en een goed bestaan voor zijn zoontje probeert te regelen..

Opgave is nodig via info@deplaats-ameland.nl of 0519-252221

Vrijdag 23 juli de Stamtafel van 09.30 tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee.

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

ingezonden mededeling De Plaats – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *