De Plaats programma 13 t/m 17 september

HOLLUM – Pioniersplaats De Plaats in Hollum heeft voor komende week weer een heel programma. De Plaats organiseert activiteiten voor jong en oud met inachtneming van de maatregelen. Een ieder kan Vriend worden van De Plaats. Engbert van de Meulen van De Plaats laat weten dankbaar te zijn voor elke steun. Van der Meulen: "Het zijn moeilijke tijden voor u en voor jullie en voor ons werk, dan is het bijzonder mooi om te zien dat wij zoveel Vrienden van De Plaats mogen verwelkomen. Wilt u of wil jij ons werk ook steunen, een gift of donatie is van harte welkom." Via deze link komt u op de Vrienden-pagina van De Plaats.

Maandag 13 september inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Voor wie behoefte heeft aan een gesprekje of een luisterend oor met een kopje koffie of thee. Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Dinsdagavond 14 september Sing-Inn van 19.00 uur tot 20.00 uur

Gezellige muziek avond met in de pauze een kopje koffie of thee. Muzikale begeleiding door Sjirk en Eeke. Bespeel jij een muziekinstrument? Neem deze dan mee! Ook gedichten zijn van harte welkom.

Woensdag 15 september inloop van 14.30 uur tot 16.00 uur

Stap dus gerust bij ons binnen. We hopen elkaar te ontmoeten!

Woensdag 15 september Rolstoelwandeling 14.30 uur

Wij verzamelen om 14.30 uur bij de ingang van De Stelp. Vanaf hier maken wij een mooie wandeling en drinken in De Plaats een kopje koffie of thee met wat lekker erbij. Wilt u zich aansluiten bij de duwers, van harte welkom. Opgave via 0519-252221.

Donderdag 16 september Ochtendgebed in de hervormde kerk te Nes

Iedere donderdagochtend is er in Nes een ochtendgebed. Er zijn stiltes en er worden gebeden uitgesproken. Om 9.30 uur gaan de kerkdeuren aan het kerkplein open. Van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.  Aanmelden via 0519-252221

Donderdagavond 16 september Filmavond “Found” 20.00 uur tot 22.00 uur

'Found' is het verhaal van een onschuldige tiener die opgroeit in de Appalachen in een kleine ouderwetse woning zonder moderne technologie en ver weg van de rest van de wereld. Dan staat hij er door een ongeval ineens alleen voor. Hij moet ineens zien te overleven in onze supersnelle, hi-tech moderne wereld. Dan ontmoet hij een familie die hem liefdevol in hun gezin opneemt. Wat hij over zichzelf leert en wat anderen om hem heen over zichzelf ontdekken, geeft een nieuwe betekenis aan de uitdrukking "Uw geloof testen" (Jakobus 1:2-4).Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee. Opgave via 0519-252221

Vrijdag 17 september de Stamtafel van 09.30 uur tot 11.00 uur

Elke vrijdag een gesprek, lokaal of nieuws uit het land / krant onder het genot vaan een kopje koffie of thee.

De Plaats is te vinden op De Plaats 5 in Hollum, vlakbij de hervormde kerk.

ingezonden mededeling De Plaats – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *