De Hort Op zoekt vrijwilligers

NES – Stichting De Hort Op zoekt voor haar programma's op 1 en 2 september 2018 vrijwilligers. De Hort Op Ameland organiseert op 1 september een dagprogramma, waarbij iedereen De Hort Op kan. In de avond van 1 en 2 september wordt in de Ballumerbocht tegen de schemering Skiemer Wad opgevoerd door honderden Amelander muzikanten en zangers.

Er worden nog vrijwilligers gezocht voor hulp bij het op- en afbouwen van één tent in de Ballumerbocht. Het opbouwen gebeurt op maandag 27 of dinsdag 28 augustus en het afbouwen op maandag 3 september. Voor de tent op- en afbouw zijn mensen met spierballen nodig. De werkzaamheden vinden overdag plaats.

Voor zaterdag 1 september zoekt De Hort Op nog hulp voor overdag. Die dag vinden op verschillende locaties verspreid over en tussen alle vier de dorpen voorstellingen plaats. De hulp is nodig van ongeveer 9:30 tot 17:30 uur. Op elke locatie wordt door één of meerdere verenigingen een optreden van ongeveer een half uur verzorgd. 

Zaterdagavond 1 en zondagavond 2 september is er in de Ballumerbocht hulp nodig voor, tijdens en na de voorstelling van Skiemer Wad. 

Wil je ons meehelpen? Of heb je nog vragen? 

  • Mail dan naar: info@dehortopameland.nl 
  • Of bel naar Adriaan Bunicich 06-22332363 
  • Of naar Joke Kiewiet-Pasjes 06-27244911

De Hort Op en Skiemer Wad horen bij het jaarprogramma van Eiland van Hidde Dirks Kat.

Op 1 september overdag vinden op de meest verrassende locaties voorstellingen plaats. Er zijn wel 12 voorstellingen te zien. Zo is er een optreden met koorzang op de strandovergang Ballum, een koperconcert bij de BP plas en theater met mime en muziek bij de walvis voor het Natuurcentrum. Het dagboek van Hidde Kat en de walvisvaart vormen een rode draad in alle programma's van het Eiland van Hidde Dirks Kat.

Kaarten voor Skiemer Wad kunnen besteld worden bij VVV Ameland of op www.2018.nl

De kaarten kosten 15 euro.

Het dagprogramma van De Hort Op wordt u gratis aangeboden door Stichting De Hort Op Ameland en alle deelenemende artiesten.

Vanaf 18 juli is er zes weken lang een Zomer vol Verhalen, Zomer vol Films, Zomer vol Tentoonstellingen en Culinaire Expedities. Ook allemaal onder de vlag van Eiland van Hidde Dirks Kat. Bekijk dat programma hier.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *