De Afrekening

WERKENDAM – Het ligt al even in de winkel, het tweede boek dat Goof Versluis onder pseudoniem G. Smit schreef en dat grotendeels op Ameland speelt. De titel is 'De Afrekening' en het is een romatisch én spannend verhaal.

De Afrekening is te koop bij boekhandel De Hoge Stoep in Hollum, Warenhuis van den Brink in Nes, Wagenborg Plaza in Holwerd en boekhandel De Angelot in Werkendam. De prijs €18,50. Het is ook te koop via g.a.versluis@kpnmail.nl . Voor opsturen komen er dan verzendkosten bij.

Kidnapping op Ameland! Lex en Veerle hopen op een mooie vakantie in hun huisje ‘Eilandliefde’ bij Hollum op Ameland. Dat loopt wel even anders. Het wordt een verblijf vol spanning en avontuur, met een niet onbelangrijke rol voor kooikerhondje Jurre. Het eiland is het toneel van een brute ontvoering. Rechercheurs reizen naar het eiland af, een helikopter cirkelt boven de duinen en de zee rond Ameland, op zoek naar gespuis en op zoek naar het slachtoffer van de kidnapping. 

Hoe het afloopt is te lezen in het 356 pagina's tellend boek van G. Smit.

Eerder schreef G. Smit 'Eilandliefde', dat ook op Ameland speelt. 'De Afrekening' kan als een vervolg op 'Eilandliefde' worden gezien, maar is ook heel goed afzonderlijk te lezen.

lees hier over 'Eilandliefde'

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *