Dag van de Mantelzorg 2010

HOLLUM – Op 10 november wordt op Ameland in samenwerking met De Stelp en de Gemeente Ameland weer de ‘Dag van de Mantelzorg’ georganiseerd.

Bent u mantelzorger? En zet zich steeds weer ongevraagd en onbezoldigd in om iemand te verzorgen, te begeleiden of om speciale aandacht te geven? Dan nodigen wij u graag uit, want  dat behoort te worden gevierd en beloond. Daarom wordt u deze activiteit van harte aangeboden. Het thema van 2010 is:

Op eigen wijze zorgen

Dit thema van deze dag sluit aan bij de oproep van de staatsecretaris van Zorg en Welzijn om het samenspel van de informele en formele zorg te verbeteren. Als alle betrokkenen beter met elkaar afstemmen, kan iedereen binnen het formele en informele zorgveld op ‘eigen verantwoorde wijze' de zorg leveren die nodig is.

U kunt zich telefonisch opgeven bij De Stelp door 55 41 41  te bellen. Ook kunt u zich per e-mail aanmelden bij: wilbranda@hotmail.com of bij eversdokter@msn.com

U krijgt bij uw aanmelding meer te horen over het programma en de locatie.

Het wordt weer een heerlijke middag, met een interessant programma.

Het programma:

15.00 opening Wilbranda

15.05 Andre Douwe vertelt over WMO

15.15 Verhaal door Rob Workel

15.25 Film 1

15.45 Pauze

16.00 film 2

16.20 Groepjes n.a.v. stelling discussiëren

17.00 High Tea

18.15 Sluiting Wilbranda

 lees hier meer over de Dag van de Mantelzorg

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *