Coolste website van Ameland

HOLLUM -Wist u het al? De website vol met Ameland nieuws is de coolste website van Ameland. U wilt adverteren met uw bedrijf, reclame maken, aanbiedingen aanprijzen en u zoekt een platform dat veel bezoekers trekt? De website van Persbureau Ameland, de coolste van allemaal, biedt dat platform.

Reclame maken

De website van Persbureau Ameland krijgt veel bezoekers – tienduizenden bezoeken per maand – en daarom is het voor verenigingen en bedrijven een fantastisch platform om hun activiteiten en berichten te laten plaatsen. Persbureau Ameland biedt adverteerders de mogelijkheid hun activiteiten te publiceren voor een publiek dat geïnteresseerd is in Ameland. Het samenspel tussen adverteerders en nieuwsdienst houdt het Amelander nieuws levendig. Groot voordeel is dat het nieuws op PA 24 uur per dag te lezen is, overal op de wereld: uw advertentie is altijd en overal door iedereen te zien.

Journalistieke dienstverlening

Adverteren op de website van Persbureau is daarom interessant en alle adverteerders kunnen – in redelijkheid – gratis gebruik maken van onze journalistieke dienstverlening. Te denken valt aan het doorplaatsen van persberichten, het publiceren van een filmpje en het laten plaatsen van de activiteiten in de agenda. Pubquiz, prijsklaverjassen, brillenspreekuur, vacature? Dat kan allemaal zonder extra kosten worden geplaatst, het hele jaar lang.

Mobiel nieuws

Persbureau Ameland is de uitgever van de iPhone app Ameland Actueel en de m.site ameland-actueel.nl. Alle types smartphones worden met die voorzieningen bediend van het mobiele nieuws van Ameland.

De verzameling locaties in LOCATIES vormen een handig adressenboekje en telefoonboekje met meer informatie over de bedrijven en instanties op het eiland en interessante wetenswaardigheden. 

Een Ameland Actueel Abonnement kost 150 euro voor het eerste jaar en 35 euro voor een jaarverlenging.

Met die deelname maakt u al zonder extra kosten gebruik van het Ameland nieuws van Persbureau Ameland, door uw berichten te laten publiceren en uw agenda activiteiten in de agenda op te laten nemen. Dat is free publicity.

U kunt tevens gratis adverteren op Vraag & Aanbod Ameland, de rubriekadvertentiemodule op deze website.  

Regeladvertenties

De regeladvertenties staan onder elk nieuwsbericht.

U laat uw eigen regeladvertentie plaatsen voor een knaak per maand. Een krachtige slogan, een kernachtige oproep of een knal-aanbieding brengt u via een regeladvertentie onder de aandacht.

Advertenties

Hebt u zelf een idee? Wij kijken met u wat er kan naast de verschillende advertentiemogelijkheden die we voor u op een rijtje hebben gezet:

 • Ameland Actueel Abonnement, €150 voor het eerste jaar, €35 voor jaar verlenging
 • Banner roulerend, € 300,– voor een jaar
 • Regeladvertentie € 2,50 per maand, minimaal 10 maanden
 • Link zonder tegenlink op de Links-pagina eenmalig € 24,–
 • Advertentieblok, zoals hier rechtsboven € 40,– per blok
 • Ingezonden mededeling met tekst en foto € 60,–
 • Banner op de Thuus-pagina rechtsboven € 100,– per maand, minimaal voor een jaar
 • Website van de Maand € 75,–
 • Inschakelen van Skriebro: volgens offerte
 • Raamreclame – zonder kosten
 • Rubriekadvertenties op Vraag & Aanbod Ameland: zonder kosten voor Ameland Actueel Abonnementhouders

Bellen of mailen

U kunt ons bellen voor direct overleg: 06 23 218 213

U kunt ons mailen via de contactpagina.

⇒ lees het hier nog eens rustig na en verbaas u over de mogelijkheden

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *