Clemenskerk Ameland wordt hersteld

NES – De Clemenskerk staat nu op het punt om te worden herbouwd. Niet alle kosten zullen worden gedekt en daarom staan er leuke acties in het verschiet, die geld op moeten brengen. Een paar dagen na de brand werd onderstaand filmpje gepubliceerd.

"U kunt ook uw steentje bijdragen, zodat deze kerk herbouwd kan worden en we in de toekomst weer kunnen genieten van dit prachtige dorpsgezicht." Dat zegt de voiceover van deze AmelandLife.

Ameland TV (producent) en Persbureau (publicist) trekken eendrachtig op in AmelandLife, de korte journaals in woord en beeld van het eiland. 

Deze AmelandLife gaat over de kerkbrand op 5 februari 2013 en wordt aan Ameland en de Sint-Clemensparochie in het bijzonder aangeboden. Het bevat een oproep, waarvan we het banknummer ook hier noteren:

Herstel Sint Clemenskerk, Rabobanknummer 1018 457 58.

IBAN NL 07 RABO 01018 457 58

⇒ tik Clemenskerk in het ZOEKEN venster in en lees meer over de kerk, de brand en andere wetenswaardigheden

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *