Chinese Bewegingsleer op Ameland

BUREN – Het TaiJi QiGong Centrum organiseert van zaterdag 10 t/m woensdag 14 maart een ontspannen en uitdagend evenement 'Chinese Bewegingsleer en Oosterse massage' in de sporthal van Recreatieoord Klein Vaarwater. Tijdens dit evenement worden er verschillende Oosterse technieken aangereikt om de doorstroming van energie te bevorderen, het Yin en Yang principe. We oefenen onszelf in concentratie naar binnen te keren, door herhaaldelijk zacht te bewegen vanuit de stilte en bewust te ademen. De oefeningen worden aangereikt in een ontspannen sfeer en ondersteunen het vermogen van het lichaam tot zelf herstel. De lessen zijn zowel geschikt voor beginners en gevorderden. Momenten van ontspanning en plezier zullen elkaar zeker gaan afwisselen.

Chinese bewegingsleeer op AmelandDagelijkse lessen:

QiGong

Shiatsu (Japanse drukpuntmassage).

TaiJi Cirkels (TaiChi)

TaiJi stok

Eenmalige workshops:

TaiJi Bailong Ball.

Oosterse Hoofdmassage.

DansDit evenement wordt georganiseerd door Ben en Joyce van Nelfen, in samenwerking van een aantal gastdocenten. Ameland is voor ons een heerlijke plek om één te worden met onszelf. Dit delen wij graag met een ieder die wil genieten vanuit beweging en massage en op een ontspannen manier wilt werken aan zichzelf. Er is een mogelijkheid om u voor het hele evenement op te geven, maar u kunt zich ook alleen aanmelden voor een workshop waar uw interesse ligt.  

Voor uitgebreide informatie en het downloaden van de folder/inschrijfformulier kunt u terecht op de website: www.taiji-qigong.nl

 

– Bedrijvennieuws – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *