Castingdag Pennyfilm op Ameland

HOLLUM – Filmmaker Steven de Jong zoekt nog Amelander figuranten. Op 9 juni vindt om 13:30 uur een tweede castingdag plaats op het eiland, in manege Seelon.
“In Ermelo hebben wij onze geweldig getalenteerde Rakkers en Edelfiguranten geselecteerd. Nu willen we de kans geven aan de paarden en ruiters van Ameland om ook alles uit de kast te halen en te schitteren in Penny’s Shadow,” is op de website www.pennydefilm.nl te lezen.
De zoektocht van De Jong richt zich in de eerste plaats op pony’s en paarden die heimelijk dromen van een carrière als filmster. De hoofdrolspelers zullen veelvuldig te paard door het beeld schieten, en daarvoor zoekt hij dan ook de leukste, liefste, braafste en meest enthousiaste pony’s en paarden van Ameland.
Je kunt je paard en pony aanmelden via figuratie@pennydefilm.nl o.v.v. filmpaard
De Jong zoekt tevens nog Amelander jongens en meisjes van 10 tot 17 jaar die een hechte twee-eenheid vormen met hun paard of pony.
Figuranten kunnen zich aanmelden via figuratie@pennydefilm.nl o.v.v. figuranten Ameland.
© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *