CAO Partij reageert op sluiting De Stelp

NES – Albert Huizeling van de CAO Partij reageert op de berichten over het afstoten van De Stelp in Hollum.

“Vol afschuw lezen wij dat Verzorgingstehuis De Stelp op Ameland dicht gaat. Wij doen een oproep op de zittende raadsleden en hun fractievoorzitters op Ameland.

Tijdens de afgelopen gemeentelijke verkiezingen op Ameland is onze lijsttrekker Albert Huizeling met uw lijsttrekkers van ABA, PvdA, VVD,  Ameland ’82 en CDA in debat geweest omtrent de zorg op Ameland en behoud van verzorgingstehuis De Stelp voor het eiland.

Wij hebben met CAO Partij niet voldoende stemmen gekregen, maar voor die mensen die op ons gestemd hebben, zetten wij ons volledig in.

Wij zeggen aan u, de raadsleden en fractievoorzitters van de zittende politieke partijen in de gemeenteraad van Ameland dat uw lijsttrekkers beloftes hebben gedaan om verzorgingstehuis De Stelp te behouden voor Ameland tijdens de Politieke Lijsttrekkers debatten.

Het enige wat wij aan u, de raadsleden vragen, is Daad bij het Woord voegen en verzorgingstehuis De Stelp te redden, voor de ouderen en komende generaties van Ameland.”

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *