CAO partij gaat provincie in

Geplaatst op: 15 maart 2014 - Categorie: Alles & Algemeen

Albert Huizeling - Foto CAO partij

NES – “Wij van de CAO Partij gaan meedoen met de verkiezingen van Provincie Fryslân 2015.” Dat schrijft Albert Huizeling van de CAO partij. De nieuwe partij, lijst 6, doet op Ameland voor het eerste mee met de gemeenteraadsverkiezingen.
De provinciale ambities zijn besproken met alle leden op de jaarvergadering van 13 maart. De leden stemden in met meedoen aan de Provinciale Staten verkiezingen op 18 maart 2015.

“Door deze campagne willen wij af van het huidige bestuur wat nu zit in Provinciale Staten, de gedeputeerden van PVDA, CDA en FNP.” De CAO partij wil lijstverbindingen gaan zoeken met partijen die nu in de oppositie zitten van de Provinciale staten van Fryslân.

Energie wordt een belangrijk punt, zegt de CAO partij. “Wij vinden windmolens geen optie en dit is een schrikbeeld voor geheel Nederland en Fryslân. Wij willen meer doen met waterkrachtcentrales om doelstellingen te halen en wij willen ons hard maken voor de beroepsvisserij die wij altijd zien varen en spreken boven en op Ameland.” Ook wil de CAO partij de leegloop van dorpen in Fryslân aanpakken door daar de werkgelegenheid omhoog te schroeven zodat de jongeren er blijven wonen.

Tot slot zegt Huizeling: “De christelijke waarden moeten voor het gezin behouden blijven, als voorvechter van emancipatie van vrouwen zijn wij tegen geloofsuitingen die vrouwen discrimineren.”

Eerst is er nog de gemeenteraadsverkiezing
op 19 maart 2014.

Dossier Gemeenteverkiezingen 2014

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?