Canada en meer laadt Ameland Actueel

HOLLUM – Vanuit Nederland, Canada, Amerika, Duitsland, China en all over the world wordt de app Ameland Atueel geladen. Wie die lezers van het mobiele Ameland nieuws zijn kunnnen we raden: buitenlandse Amelandliefhebbers, oud-Amelanders, eilanders die verre reizen maken. Het Ameland nieuws is op een prachtige manier via de website van PA te volgen en mobiel via de app Ameland Actueel en de mobiele website voor alle smartphones ameland-actueel.nl .

De app is vakkundig opgezet, ziet er mooi uit, is helder ingedeeld en wordt professioneel bijgehouden.

De app is gratis te downladen in de App Store en de m.site is in een handomdraai te raadplegen door ameland-actueel.nl op je smartphone te laden.

De app bevat nieuws, agenda, locaties, weer, rubriekadvertenties.

Bedrijven en verenigingen presenteren op de app en maken met elkaar een handzaam adressen- en telefoonboekje. Een restauranttafeltje reserveren, bijvoorbeeld, kan direct vanuit de app.

Presenteer je bedrijf ook via deze app. Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met de eigenaar en beheerder van de app:

Persbureau Ameland.

>>> lees hier over Applicaties

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *