Bunicich traint en pony op hol

HOLLUM – We wilden gistermiddag een foto nemen van een voor Rondje Ameland trainende Mario Bunicich, waarschijnlijk met zijn 74 jaar de oudste deelnemer, toen de wandelaar wegdook voor de camera. De wandelaar zag meer dan de fotograaf. Hij zag de ponykar met een pony die op hol sloeg. Bunicich dook weg, omdat hij dacht dat de camera op de op hol geslagen pony gericht stond.

In de drukte op de Oranjeweg, maakte de pony zich plots uit de voeten. De menner kon hem niet meer houden en de kar sloeg over de kop. De man kwam op de straat terecht. Te hulp snellende omstanders, wandelend, op fiets en in auto, zagen dat hij er met wat schaafwonden nog goed van af gekomen was. 

Mario Bunicich had net ongeveer 25 kilometer in de kuiten. Hij had ter training voor de bijna 50 kilometer lange tocht van Rondje Ameland op 2 juni een oefenwandeling naar Nes en weer terug gemaakt. Bunicich is een trouwe Rondje Ameland loper.

>>> lees hier over Rondje Ameland, kijk in Special Ameland en Sport

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18268

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *