Broeikas in het Noorden

Geplaatst op: 20 september 2022 - Categorie: Kunst & Cultuur

LEEUWARDEN - Op zaterdag 1 oktober 2022 vindt de vierde editie van De Broeikas plaats in De Westerkerk te Leeuwarden. De Broeikas is het multidisciplinaire kunstenfestival van jonge makers in Noord-Nederland. Het festival laat zien wat er broeit onder de nieuwe lichting kunstenaars, muzikanten, theatermakers, schrijvers en spoken word artiesten.

Tijdens De Broeikas zijn uiteenlopende performances van o.a The Resurrection, La Isla Bonita en Liza Dries te zien, daarnaast vertonen opkomende kunstenaars zoals Hannes Schievink, Caya Emmelkamp en Hugo Tekstra hun werk in expositie en installatie vorm.

Nieuw dit jaar zijn de zes premières van het talentontwikkelingstraject genaamd TWEESPRAAK. Zes jonge makers zullen binnen de disciplines theater, fashion, muziek en kunst het werk presenteren waar ze een jaar lang met verschillende experts aan hebben gewerkt.

De Broeikas is op zaterdag 1 oktober van 14:00 tot 00:00 uur te bezoeken in De Westerkerk. Tickets zijn te koop via https://kultuerkollektyf.nl/de-broeikas/de-broeikas-2022/

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?