Blue Moon Kamerkoor Zestien Wad zingt pop

HOLLUM – Op zaterdagavond 22 oktober 2022 treedt kamerkoor Zestien Wad onder leiding van dirigent Wim van Herk op in de hervormde kerk in Hollum. Het koor zingt bekende en minder bekende popsongs en jazzclassics. U hoort prachtige meerstemmige arrangementen van Michelle en Imagine van The Beatles, The sound of silence van Simon and Garfunkel, Lullaby van Billy Joel en Bohemian Rhapsody van Queen, maar ook van oudere hits als Blue Moon en Big Spender. Sommige nummers worden begeleid door een instrumentaal combo.

Dirigent Wim van Herk heeft een warm hart voor het lichte repertoire. Als pianist speelt hij dit graag, samen met zijn levenslange muzikale vrienden Jan van Drunen (toetsen) en Piet van Winkelhof (drums).

Kamerkoor Zestien Wad is een projectkoor van ervaren zangers uit heel Nederland, dat is opgericht in 2001 op Vlieland. Sindsdien heeft het koor ongeveer jaarlijks een programma uitgevoerd, meestal klassieke werken, met soms een uitstapje naar lichte muziek. Kom naar dit concert en beleef een swingend einde van de herfstvakantie in Hollum!

  • Zaterdag 22 oktober 2022 20.00 uur
  • Magnuskerk Hollum, Ameland Oosterlaan 2, 9161 AC Hollum
  • Toegangskaarten: Kaarten via voorverkoop: volwassenen € 16 (aan de zaal € 20)
    • Jongeren t/m 18 jaar en CJP: € 5,-
  • Voorverkoop kaarten: via www.zestienwad.nl
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *