RSS
Zoeken

Brief over Spa & Wellness aan raadsleden

Geplaatst op: 27 maart 2017 - Categorie: Gemeente & Politiek

HEERENVEEN - Hielke Tillema van Kontour Vastgoed en Johan Neerhof van VolkerWessels, zetten de laatste weken in op de communicatie om het plan van Harry Westers, Spa & Wellness Ameland, door de raad te loodsen. Ze schreven op 16 maart een brief aan de raadsleden om de raad voor te leggen dat het ingediende herschreven en opnieuw getekende plan aan de eisen van de raad voldoet. Alle Amelanders worden de laatste tijd volop van informatie voorzien en krijgen de kans hun zegje te doen. De twee zetten een Facebookpagina op, waar informatie over het project te vinden is en kleedden een website aan.

In februari organiseerden ze een aantal open dagen en informatie-avonden en ze spraken met diverse voor- en tegenstanders van het project. Ook volgden ze de discussies in de social media en concluderen dat "zij die het hardst hebben geschreeuwd, ieders tijd hebben verdaan en het minst constructief (hebben) bij(ge)dragen aan de voortgang van dit dossier."

De brief van Tillema en Neerhof staat hieronder en is op de website van de gemeente te lezen, tussen de ingekomen stukken bij de raadsvergadering van vanavond.

de website van Wellness & Spa Ameland is hier te vinden

Brief van Tillema en NeerhofBrief van Tillema en NeerhofBrief van Tillema en NeerhofBrief van Tillema en Neerhof

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?