Boomhiemke en Vuelta

ASSEN – Afgelopen zaterdag was Ameland met tien personen vertegenwoordigd op de Vuelta toertocht die voorafging aan het echte werk.
Onder druilerige omstandigheden werd deze 90 kilometer lange tocht door tien Amelander wielrenners met succes volbracht. Ze reden in het Boomhiemke shirt.
“De publieke belangstelling was deze dag overweldigend en omdat deze groep iedere keer als een eenheid bleef rijden gaf dit de nodige publiciteit voor Boomhiemke. Zelfs de speaker bij de finish merkte dit Amelander tiental op en maakte daar de nodige opmerkingen over.
Een groot succes dus,” meldt Jan Oenema van Vakantiepark Boomhiemke

Op de foto van links naar rechts Sander Kiewied, Lex Kiewied , Frans Kiewied, Berend Nauta, Leo Kiewied, Klaas-Tjibbe Oenema, Winfred de Boer, Mark Kiewied, André Kiewied. Niet op de foto Edwin Brouwer, deze reed de 120 km en was dus in alle vroegte al vertrokken.

© Persbureau Ameland 2009, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *