Boek Ameland van Straatsma aan derde druk toe

BALLUM – Het boek 'Ameland' van Oense Straatsma is alweer bijna uitverkocht. Het boek is inmiddels aan zijn derde druk toe. De uitgever, stichting De Ouwe Pôlle, heeft gisteren de drukopdracht gegeven. De tweede druk is vandaag aan de musea en boekhandels uitgeleverd, zodat er voor Sinterklaas voldoende exemplaren beschikbaar zijn. De eerste oplage bestond uit 150 exemplaren, de tweede uit 50 en voor de derde druk staan er weer 50 exemplaren op de rol.

“Het boek – met als ondertitel 'Verrassende inkijkjes in de rijke historie van het eiland Ameland' – trekt niet alleen belangstelling van Amelanders. Er komen ook veel bestellingen van geïnteresseerden van de vastewal,” laat de uitgever weten.

Oense Straatsma is blij verrast over de belangstelling voor zijn boek. "Ik heb al veel positieve reacties gehad. Het is geen roman, maar wel voer om de winter mee door komen, heb ik al gehoord."

Het boek is te koop bij de Amelander musea en bij de boekhandels in Buren, Nes en Hollum. De prijs bedraagt 37,50 euro.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *