Bloemen en een windscherm op Ameland

HOLLUM – Snijbloemen te koop, grote bossen, kleine bossen, boeketten: de Spar in Nes wil het iedereen op Ameland laten weten. Om dat voor elkaar te krijgen adverteerde de Spar met een kleine advertentie op Koopplein Ameland en liet er een opvallende gele achtergrond achter plaatsen. En kijk wat dat doet! Al meer dan 230 mensen zagen die rubriekadvertentie.

Koudenburg deed hetzelfde en plaatste een opvallende gele kleine advertentie, omdat het windschermen wil verkopen. Hebt u nog een windscherm nodig? Sla dan uw slag en kijk eens even wat Koudenburg in de aanbieding heeft.

Particulieren adverteren gratis op Koopplein Ameland, bedrijven plaatsen een rubriekadvertentie voor een paar centen

(€ 14,95) en clubs en verenigingen kunnen hun activiteiten en handeltjes aanprijzen voor nog minder (€ 8,95).

GefeliciteerdDe examentijd komt er weer aan. Wilt u iemand feliciteren met het behaalde diploma? Klik dan op het schitterende violenboeket, maak een account aan en maak iemand blij.

En … wie zijn rubriekadvertenties ook op de app Ameland Actueel en de mobiele website www.ameland-actueel.nl gepublicceerd wil zien, plaatst ze ook in Vraag & Aanbod Ameland.

Daar is net een projector, statief en scherm te koop aangeboden.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *