Biggest Loser loopt Tussen Slik&Zand

NES – Een van de deelnemers van The Biggest Loser loopt vandaag mee met het wandelevenement Tussen Slik & Zand.

Ron, de grote man die afgelopen vrijdag nog op de buis te zien was in het afvalspel, loopt vandaag mee op Ameland. Robert, de Amelander kandidaat, is nog niet op het eiland gesignaleerd. Robert is de man in het grijze shirt, Ron staat achter hem en heeft een geel shirt aan.

In dit dagelijkse afvalprogramma The Biggest Losers Holland gaan zestien deelnemers de strijd aan met elkaar en hun overtollige kilo's. De deelnemers worden gevolgd in dit spel met zowel fysieke als mentale uitdagingen, met als einddoel een gezonder lichaam en een sterkere geest. De deelnemers worden begeleid door een team van professionals op weg naar een betere levensstijl. Marlayne Sahupala is de presentatrice.

Amelander taxichauffeur Robert van der Wal is een van de deelnemers. De Hollumer is zeker niet de dikste van de deelnemers en een loser is hij allerminst, maar hij wil wel wat aan zijn zwembandjes doen.

Het programma is dagelijks van maandag tot en met vrijdag om 20.00 uur op SBS6 te zien met een herhaling om midderdacht.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *