Beurs voor verhuurders

NES – De Vereniging voor Particulieren Verhuurders Ameland (VPVA) organiseert op 6 maart de eerste vakbeurs voor verhuurders op Ameland. De VPVA vertegenwoordigt 220 leden met ruim 400 accommodaties.

“Het wordt een dag waar iedereen die met recreatieve verhuur op Ameland te maken heeft van harte welkom is,” laat Marius Gerritsma van de vereniging weten. Ook niet-VPVA-leden zijn welkom.

Vanwege de enorme aanmelding van standhouders is de beurs uitgeweken naar De Toel in Nes. De VPVA kan inmiddels op meer dan 50 deelnemers rekenen die hun waar en diensten uitstallen en informatie verstrekken. De beurs is van 14.00 uur tot 20.00 uur.

De VPVA verwacht stands van diverse bedrijven die iets voor verhuurders kunnen betekenen. Van website bouwers tot schoonmakers, verhuurbemiddelaars, installateurs, tuinmannen, cateraars, fietsenverhuurders, grafische industrie, bedrijven die relatiegeschenken aanbieden, administrateurs en mensen die zich bezighouden met promotie.

>>>hier vindt u de website www.suudooster.nl, met twee leuke vakantieverblijven van een lid van de VPVA

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *