Beste idee van Noordoost Friesland

DOKKUM – Wie heeft Het Beste Idee van Noordoost Friesland?

Heb jij een uniek idee wat je graag tot uitvoering wilt laten komen? Meld je dan nu aan voor deze wedstrijd en maak kans op één jaar lang professionele begeleiding en free publicity!

Loop je rond met een subliem idee en wil je kijken wat de mogelijkheden van je idee zijn? Bedrijvencentrum Dokkum en Innovatiehuis Lauwersdelta organiseren Het Beste Idee van Noordoost Friesland. Een wedstrijd waarbij diegene met het beste idee kans maakt op een droom van een prijs!

Ondernemers, organisaties en particulieren met een innovatief idee worden uitgenodigd om deel te nemen aan Het Beste Idee van Noordoost Friesland! Iedereen met een idee of plan is welkom. Je idee wordt beoordeeld door een deskundige jury op een aantal speerpunten zoals mate van innovatie, creativiteit en haalbaarheid. De jury kiest uiteindelijk twee winnaars die een jaar lang professioneel worden begeleid en ondersteuning krijgen in het door ontwikkelen van het idee en het daadwerkelijk in de markt zetten.

‘’Het doel van dit initiatief, is om innovatieve ondernemers uit de regio te stimuleren en te ondersteunen in de ontwikkeling van een nieuw product of dienst’’, aldus directeur Henri Geursen van Bedrijven Centrum Dokkum. ‘’We vinden het belangrijk dat de mogelijkheid er is om deze ideeën tot wasdom te laten komen’’. ‘’Daarnaast sluit een dergelijke wedstrijd goed aan bij het sociaal-economisch masterplan voor onze regio’’, vult bestuursvoorzitter Tom de Boer van Innovatiehuis Lauwersdelta aan.

Meld je idee nu aan:  

Kortom wil jij je idee tot uitvoering laten komen en kans maken op een jaar lang professionele begeleiding en media aandacht? Geef je dan nu op voor Het Beste Idee van Noordoost Friesland via onze website: www.hetbesteideevannoordoostfriesland.nl

Inschrijving is geopend vanaf 17 oktober en sluit op 1 december 2014.  Op onze website staan de voorwaarden voor deelname aan deze wedstrijd.

– ingezonden mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *